background
LSSD Noi suntem schimbarea
banner-lssd

LSSD susține candidații PSD la Alegerile Europarlamentare

17.04.2014, LSSD.ro
LSSD susține candidații PSD la Alegerile Europarlamentare

Liga Studenților Social-Democrați susține candidații PSD la Alegerile Europarlamentare

 

La mai puțin de 10 zile de la startul oficial al campaniei electorale pentru Alegerile Europarlamentare din acest an, noi, Liga Studenților Social-Democrați, dorim să adresăm un mesaj de susținere pentru candidații Partidului Social-Democrat angajați în această cursă.

 

Instituțiile Uniunii Europene au intrat în conștiința societății românești tot mai puternic în ultimii ani și datorită eforturilor PSD de a trimite și de a susține oamenii cei mai potriviți, gata să reprezinte interesele tuturor românilor, în structura acestora. Ca tineri studenți, mulți dintre noi vor participa pentru prima dată la un demers electoral de acest nivel, care ne va influența direct modul de viață în următorii 5 ani, indiferent de unghiul din care privim aparatul decizional european.

 

Deschiderea noastră către valorile europene, asociată așteptărilor pe care le avem de la cei cărora le vom acorda încrederea de a ne reprezenta în Parlamentul European, fac din Liga Studenților Social-Democrați un partener veritabil și un susținător de nădejde al candidaților PSD.

 

Salutăm și suntem pregătiți să ne implicăm în promovarea oricăror inițiative politice care privesc tinerii români și vin în întâmpinarea nevoilor acestora. Avem încredere că lista electorală formată din membri de marcă ai partidului, va câștiga și susținerea alegătorilor, astfel încât să atingem sau chiar să depășim obiectivul de a obține 40% din voturi.

 

 

Bogdan Manole

 

Președinte

Liga Studenților Social-Democrați