background
LSSD Noi suntem schimbarea
banner-lssd

Lansarea candidaturilor TSD Iaşi. E timpul pentru TINEri

10.04.2012, LSSD Iasi
Lansarea candidaturilor TSD Iaşi. E timpul pentru TINEri

 

Tinerii Social Democrați din Iași au lansat aseară, 9 aprilie a.c., lista candidaților din partea TSD pentru Consiliul Județean și consiliile locale din județ. Evenimentul a avut loc în sala mare de spectacole a Teatrului „Luceafărul”, care s-a dovedit a fi prea mica pentru numărul mare de participanți.

Sub deviza „E timpul pentru TINEri”, la eveniment au participat invitați atât de la nivelul conducerii centrale, cât și din partea filialelor PSD din județele regiunii Moldova. Astfel, lansarea listei candidaților din partea organizației de tineret s-a făcut în prezența liderului TSD, deputatul Nicolae Bănicioiu, a liderului europarlamentarilor PSD din Parlamentul European, ieșeanul Cătălin Ivan și a liderului filialei ieșene a PSD, primarul Gheorghe Nichita. De asemenea, au mai fost prezenți Cosmin Necula – președintele Consiliului Național TSD, Ciprian Trifan – Secretarul general PSD Vaslui, Florin Amariei – președintele Ligii Elevilor Social Democrați din România ș.a.

„Respectând decizia Consiliului Național al PSD prin care tinerii din partid au dreptul la minim 25% dintre locurile pe listele pentru alegerile locale, TSD Iași a lansat următoarele propuneri pentru listele electorale pentru Consiliul Județean Iași și pentru consiliile locale: din municipii, orase și comune din județ. Între candidații prezentați, la CL Pașcani susținem pe Dragoș Ionescu și Codrin Toma, la Târgu Frumos pe Toarba Daniel, la Hârlău pe Țăpușa Florin, iar la Podu Iloaiei pe colega noastră Perju Alina. La consiliul local Iași lista candidaților propuși de TSD este deschisă de Bogdan Balanișcu, Marian Nistor și Georgiana Alexandrescu, iar la consiliul județean de Bogdan Cojocaru, Vlad Ghiga și Ionuț Moisa “ – a susținut Bogdan Cojocaru, președinte TSD Județ Iași.

Candidatul Ionuț Moisa la consiliul județean vine din partea Ligii Studenților Social Democrați Iași, unde deține funcția de președinte. Având o echipă cu numeroși membri, el beneficiază de tot sprijinul și prietenia acesteia pentru că LSSDuce lupta.