background
LSSD Noi suntem schimbarea
banner-lssd

LSSD si USL Bistrita-Nasaud solidari cu cei nevoiasi

05.02.2012, LSSD Bistrita-Nasaud
LSSD si  USL Bistrita-Nasaud solidari cu cei nevoiasi

 

Femeile din USL BN si tinerii social-democrati au fost impresionati de cazurile prezentate de Bistriteanul.ro in campania "De Craciun fii mai bun". Nu au ramas indiferenti si au pus mana de la mana, reusind sa faca pentru cateva familii un Craciun fericit.

Povestile familiilor prezentate in cadrul campaniei “De Craciun fii mai bun” nu au ramas fara rezultat. Femeile din organizatiile judetene a PSD si PNL, impreuna cu tinerii organizatiei judetene a PSD au decis sa le faca o bucurie si sa le duca daruri.

Ei au pregatit pachete cu alimente, fructe, dulciuri, haine, incaltaminte si jucarii pentru copiii prezentati in cadrul campaniei “De Craciun fii mai bun”.

“Au participat femeile din organizatiile judetene a PSD si PNL si tinerii inscrisi in liga studentilor social-democrati. Am vrut sa le facem o bucurie acum in prag de sarbatori si sa le ducem cateva cadouri. Am strans tot ce am putut si speram ca aceste lucruri sa le fie de folos”, a povestit pentru Bistriteanul.ro Nadia Tatar, membra a organizatiei judetene a femeilor din PSD.

In cadrul actiunii, studentii social democratie au demarat o campanie ampla de strangere de hainute si jucarii pentru copii nevoiasi. Aceasta s-a desfasurat timp de o saptamana la sediile principalelor Universitati din Bistrita.

Prin gestul lor, membrii USL BN au reusit sa aduca zambetul pe buze si sa faca sarbatori fericite acestor familii.

 

http://bistriteanul.ro/De_Craciun_fii_mai_bun_USL_a_facut_cadouri_familiilor_nevoiase_prezentate_de_Bistriteanulro-1324566712799.html