background
LSSD Noi suntem schimbarea
banner-lssd

LSSD Bacau

       LSSD Bacau (Liga Studentilor Sociali Democrati) este o organizatie formata din tineri studenti care lupta pentru o schimbare in bine si un viitor mai bun pentru tinerii din Romania.

 

Aceasta organizatie activeaza la nivel national si s-a format in urma cu un an in cadrul Consiliului LSSD de la Bucuresti. In cadrul Ligii Studentilor Sociali Democrati din Bacau, studentii au posibilitatea de a-si valorifica calitatile de munca in echipa alaturi de ceilalti colegi din cele 22 de centre universitare din Romania si nu numai, precum si a-si dezvolta aptitudini de viitori politicieni ai acestei tari.

 

Misiunea principala asumata de Liga Studentilor Sociali Democrati din Romania este de a transforma tanara generatie din Romania intr-o generatie a solidaritatii si a increderii in oameni. Vrem să oprim dezintegrarea morală, culturală şi economică pe care politicile absurde de dreapta  au provocat-o în rândul tinerilor.  Vrem să aducem la cunoştinţa tuturor studenţilor din România valorile social-democraţiei europene: solidaritatea, încrederea în oameni, bunăstarea economică bazată pe statul de drept şi statul social.

 

 

LSSD Bacau face RECRUTARI !

 

IMPLICATE sa-ti faci un VIITOR mai BUN !

 

TU esti schimbarea viitorului TAU !

 

Contact : lssd.bacau@yahoo.com

 

 

                 http://facebook.com/lssdbacau

 

 

                 www.lssd.ro

 

ULTIMELE STIRI

Momentan nu exista stiri adaugate! Va rugam reveniti!