background
LSSD Noi suntem schimbarea
banner-lssd

LSSD Brasov

 

Tinerii sunt motorul societăţii, studenţii sunt arhitecţii sociali de mâine....

Tinereţea înseamnă entuziasm, încredere, speranţă, studiu pentru viitor, libertate, însă mai mult decât atât înseamnă capacitatea de a decide ce drum vei urma în viaţă...Decizia de a te implica în viaţa comunităţii şi de a deveni factor determinant al societăţii de mâine îţi aparţine şi doar tu poţi fi schimbarea.

Politica este o cale pentru ca astfel de ţeluri să devină realitate. Social-democraţia este doctrina care valorifică potenţialul tinerilor şi capacitatea lor de inovaţie pentru viitor.

Liga Studenţilor Social-Democraţi Braşov şi-a propus şi îşi propune să fie alternativa studenţilor, să fie organizaţia politică care are încredere în fiecare student şi îi oferă şansa să se exprime la adevărata sa valoare şi să se implice pentru el şi pentru toţi ceilalţi.

Liga Studenţilor Social-Democraţi Braşov şi-a orientat activităţile spre sprijinirea acţiunilor organizaţiei TSD Braşov, spre organizarea de acţiuni proprii cu motivaţia de a face cunoscute în rândul studenţilor din Braşov ideile social-democrate, de a ne face cunoscute intenţiile, de a atrage noi membri şi de  a contribui la dezvoltarea societăţii civile prin acţiuni cu caracter ecologic, social şi politic. Toate aceste acţiuni ne-au scos din conul de umbră, făcându-ne vizibili la nivel de municipiu şi judeţ, fapt ce a condus la mărirea numărului de membri în ligă şi la atragerea tinerilor către politică.

Principalul obiectiv în această perioadă a fost acela de a construi o echipă care, pe lângă obiectivele politice, să creadă în valorile de stânga, în ideea solidarităţii prin demnitate şi să fie un exemplu si o sursă de inspiraţie pentru studenţi.

 

ULTIMELE STIRI

Dialog cu studenţii

  Începând cu luna octombrie, Organizația TSD Brașov (Liga Studenților Social-Democrați) împreună cu prim-vicepreședintele...