background
LSSD Noi suntem schimbarea
banner-lssd

LSSD Bucuresti

Liga Studentilor Social-Democrati actioneaza in spiritul unui scop comun, acela de a reusi la nivel national crearea unei solidaritati colective precum si propagarea prin proiectele desfasurate a ideilor si principiilor social-democrate.

    LSSD reprezinta o organizatie foarte importanta in sanul partidului deoarece LSSD isi propune ca tinerii de astazi, studenti de altfel,  sa fie liderii de maine si  oameni de baza ai intregii societatii.

    Mahatma Gandhi zicea: “Be the change you want to see in the world “- Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.Astfel, noi consideram ca o actiune strategica si bine coordonata va indeplini aceasta schimbare pe care noi ne-o dorim si de care intreaga societate are nevoie .

    In cadrul departamentelor noastre , studentii au posibilitatea de a-si valorifica calitatile lor native precum si a-si dezvolta noi aptitudini. Munca in echipa , delegarea de atributiuni precum si asumarea de responsabilitati fac ca studentii nostrii sa se dezvolte armonios. Dorim implicarea noastra in fiecare sector al vietii sociale si de aceea participam la toate evenimentele partidului. Membrii LSSD dau dovada de multa implicare in domenii precum cel social, umanitar, juridic, organizatoric, agricol, sportiv.

    In acelasi timp, incercam sa identificam nevoile pe care studentii din ziua de azi le au, incercam sa identificam solutiile care sa satisfaca nevoile acestora. Organizam seminarii, traininguri, plasare pe piata muncii precum si orice alte activitati care sa raspunda nevoilor studentilor .

 

Liga Studentilor Social- Democrati(LSSD) este in concluzie , liga studentilor care se implica , care daruiesc , care se lupta si care reusesc.

ULTIMELE STIRI

Lansare de carte Ion iliescu

          Liga Studentilor social-democrati a participat  la sediul TSD central...

 

Let's Do It LSSD!

  24 septembrie 2011     ...