background
LSSD Noi suntem schimbarea
banner-lssd

LSSD Constanta

 

LSSD Constanta s-a format acum aproximativ un an de zile cu scopul de a crea un mediu optim pentru toti studentii care vor sa isi exprime punctul de vedere si care vor sa participe la actiuni alaturi de noi.

Suntem deschisi catre orice student indiferent de nationalitate. Suntem deschisi sa colaboram cu oricare Liga Studenteasca si ne anuntam publica intentia de a-i primi alaturi de noi la actiunile de ecologizare , umanitare , informare , culturalizare etc. la care acestia sunt interesati sa participe.

De-a lungul anului am organizat lansarea LSSD Constanta , dezbateri pe diferite teme , actiuni umanitare la centre de plasament , cafenele politice , am participat la scoli politice si in continuare vom organiza o serie de intalniri pe teme politice.

Misiunea principală asumată de Liga Studenţilor Social Democraţi Constanta este de a transforma tânăra generaţie din România într-o generaţie a solidarităţii şi a încrederii în oameni.

Ceea ce este cel  mai important pentru noi şi punctul către care ţintim este să formăm un grup omogen, să aducem alături de noi tineri care îşi doresc să iasă din anonimat şi să-şi expună punctul de vedere ştiind că cineva ii este aproape şi îl sprijină in ceea ce face.

Liga Studenţilor Social Democraţi Constanta este de asemenea, o lecţie de viaţă şi oferă fiecărui membru oportunitatea de a dobândi o serie vastă de cunoştiinţe utile în orice situaţie dar adesea ignorate de curicula facultăţilor şi de asemenea oferă oportunitatea de a face parte dintr-o echipă şi de a-ţi găsi noi prieteni.

Prin acţiunile pe care le-am derulat la organizaţia Constanteana am reuşit să formăm nu numai un grup politic care să se intâlnească la şedinţe, ci am format un grup de prieteni care reuşesc să comunice fără niciun fel de inhibiţie despre problemele tinerilor şi care găsesc intotdeauna cele mai bune rezolvări.

Într-o ţară dezbinată de interese obscure, de politicieni care isi promovează interesele proprii în detrimentul intereselor generale ale natiunii, noi vrem să devenim o mişcare puternică, bazată pe încredere, demnitate şi solidaritate.

 

ULTIMELE STIRI

Seminar LSSD. POLITICA DIN SPATELE POLITICII ACTORI , MASTI !

Seminarul: POLITICA DIN SPATELE POLITICII ACTORI , MASTI ! a avut loc in data de 27 octombrie la Centrul Expozitional Mamaia. ...

 

MASA ROTUNDA

Dragi colegi, Avem bucuria de a va invita pe data de 27 octombrie 2011, la ora 17:00, ...