background
LSSD Noi suntem schimbarea
banner-lssd

LSSD Dambovita

 Liga Studenţilor Social Democraţi Dâmboviţa

     Mulţi  încă se întreabă ce înseamnă L.S.S.D!  Am putea spune că pe lângă abrevierea numelui organizaţiei studenţeşti social-democrate, L.S.S.D înseamnă oportunitate de iniţiere, dezvoltare şi integrare pe noua scenă politică românească, înseamnă: Loialitate. Sinceritate. Solidaritate. Decenţă.

     Deoarece generaţia noastra are o altă perspectivă asupra societăţii, organizaţia noastră dă dovadă de înţelegere , încurajează şi susţine ideile geniale ale tinerilor dornici de schimbare.

     Alături de noi veţi începe să aveţi din nou încredere că şi în România lucrurile vor ajunge la stadii europene,că şi tinerii români sunt luaţi în considerare,că tot ceea ce este bun depinde de noi şi de cât de uniţi şi dornici de schimbare suntem.

     Prin acţiunile pe care le-am derulat la organizaţia dâmboviţeană am reuşit să formăm nu numai un grup politic care să se intâlnească la şedinţe, ci am format un grup de prieteni care reuşesc să comunice fără niciun fel de inhibiţie despre problemele tinerilor şi care găsesc intotdeauna cele mai bune rezolvări. Iar pentru a demonstra că pentru noi nu vorbele, ci faptele sunt importante, am demarat câteva acţiuni de promovare,  socializare şi întrajutorare a persoanelor nevoiaşe.

     Ceea ce este cel  mai important pentru noi şi punctul către care ţintim este să formăm un grup omogen, să aducem alături de noi tineri care îşi doresc să iasă din anonimat şi să-şi expună punctul de vedere ştiind că cineva ii este aproape şi îl sprijină in ceea ce face. 

      Pentru a  forma o societate aşa cum ne dorim, alaturaţi-vă echipei L.S.S.D Dâmboviţa care doreşte a fi un sprijin real pentru studenţi!

Echipa LSSD Dâmboviţa

ULTIMELE STIRI

Momentan nu exista stiri adaugate! Va rugam reveniti!