background
LSSD Noi suntem schimbarea
banner-lssd

LSSD Ialomita

 "Viitorul  unui om, ca si al unei lumi se construieste nu se viseaza!"  (Eugen Lovinescu)

 

Viitorul depinde si de luciditatea, pragmatismul, si de ce nu de zvâcul interior specific oricarui tanar student aflat la inceput de drum.

Liga Studentilor Social Democrati vine in sprijinul acelor studenti ce considera ca indiferenta nu e o solutie, ci, din contra, o dovada a lasitatii. Printre altele, viitorului ii sunt necesari oameni de viitor! De aceea Liga studentilor Social Democrati Ialomita are drept scop recrutarea de tineri studenti cu initiavita. Programele ce se vor derula in cadrul LSSD-ului Ialomita vor avea obiectiv principal incurajarea initiativelor si deasemenea un sprijin real in demersurile acestora. Tinerii se confrunta tot mai des cu probleme precum: lipsa locurilor de munca, inegalitati sociale si deasemenea, putine oportunitati de a te face remarcat. Dorim sa fim alaturi de ei si sa ii ajutam in dezvoltarea lor socio-profesionala.

 

Nu fi indiferent- IMPLICA-TE!

 

Candidatul pe care l-am sustinut in campanie 2013 se numeste Marian Pavel - candidat pentru Senat, Colegiul 1 Tandarei-Fetesti, unde a castigat cu 63,47%.

 

Imagini din campanie

 

IMG_6531.JPG

IMG_6549.jpg

IMG_6483.jpg

IMG_6545.JPG

ULTIMELE STIRI

Momentan nu exista stiri adaugate! Va rugam reveniti!