background
LSSD Noi suntem schimbarea
banner-lssd

LSSD Iasi

Obiectivul principal al Ligii Studenților Social Democrați (LSSD) din Iași este să creeze un mediu favorabil implicării studenților în politica românească prin întărirea și răspândirea valorilor social democrate necesare României actuale.

            Noi privim lumea într-un mod realist și dorim soluții concrete la situațiile actuale, nu în modul irațional promovat de ideile abuzive ale dreaptei românești.

            Vrem să aducem la cunoştinţa tuturor studenţilor valorile social-democraţiei europene: solidaritatea, jusiția socială, încrederea în oameni, bunăstarea economică bazată pe statul de drept şi statul social.

            Vrem să aducem în România progresul și modernitatea vestului la care majoritatea tinerilor aderă.

            Vrem să readucem încrederea în sufletele tinerilor, să construim o generaţie care să nu mai fie tributară trecutului și să întărim legăturile dintre generații.

            Suntem conştienţi de faptul că tinerii sunt dezamăgiţi şi dezgustaţi de scena politică românească. În acelaşi timp, ştim că tinerii sunt pragmatici şi caută soluţii concrete la probleme concrete. Ştim că tinerii din România nu sunt apreciaţi la adevărata lor valoare și caută să fie apreciați peste hotare.

            Într-o ţară dezbinată de interese obscure, de politicieni care iși promovează interesele proprii în detrimentul intereselor generale ale națiunii, noi vrem să devenim o mişcare puternică, bazată pe încredere, demnitate şi solidaritate.

            Mai mult decât orice altceva, vrem să oferim studenţilor un sprijin real pentru a reuşi în viaţă și pentru a le oferi mediul și societatea dorite de ei.

ULTIMELE STIRI

Lansarea candidaturilor TSD Iaşi. E timpul pentru TINEri

  Tinerii Social Democrați din Iași au lansat aseară, 9 aprilie a.c., lista candidaților din partea TSD pentru Consiliul Județean...

 

Training Public speaking

...

 

Interviu LSSD Iași - Adrian Năstase

  Adrian Năstase, profesor la mai multe facultăți, scriitor, analist, politician, jurnalist, blogger,...

 

LSSD IAŞI vă urează Sărbatori Fericite!

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă Liga Studenţilor Social Democraţi Iaşi  vă urează tuturor sărbători fericite, iar Moş Crăciun ...

 

Proiectele politice ale tinerilor, premiate la cea de-a III-a Editie a Galei TSD Iasi

    Organizația de Tineret a Partidului Social-Democrat din Iași a organizat miercuri, 14 decembrie...

 

Gala TSD Iași editia a III a

Miercuri, 14 decembrie 2011, la Ateneul Tatarași va avea loc a treia ediție a Galei TSD Iași, începand cu ora 17:45. Pe...

 

123>